Красотата и младостта вече имат ново име - Blodeu. Продуктът е

...
Красотата и младостта вече имат ново име - Blodeu. Продуктът е
Коментари Харесай

Красотата и младостта имат ново име - Blodeu! Сега с гореща промоция до края на август

Красотата и младостта към този момент имат ново име -  Blodeu . Продуктът е създаден напълно на растителна основа. В превод „ Blodeu ”  значи „ цвете ”  от името на Келтската богиня на цветята Blodeuwedd (Лице от цветя). 



Зад продукта и концепцията  Blodeu стои младата и красива Радост . Тя е жена, тя е козметик, тя е майка. И от позиция на всяка една от функциите, които извършва в живота си, добре схваща потребностите на дамите. 

Ето какво споделя самата Радост: 

" Като жена и козметик, държа кожата на лицето ми да е постоянно свежа и гладка. През годините използвах разнообразни артикули и марки. Кожата ми е много суха, а след раждането и измененията, които настъпват в организма,  трябаше да поставям повече грижи. Започнах да диря артикул, който да дава отговор на условията ми. Не го открих. Затова след задълбочено изследване сътворих Blodeu , който е напълно на растителна основа. Олиото с  екстракти и масла от цветя, ядки и плодове, които имат разнообразни функционалности, събрани дружно дават необикновен резултат.  В същото време е уместно за всяка възраст и всеки вид кожа. Сега кожата ми постоянно е хидратирана, гладка и очевидно подмладена. "

А в този момент и горещата оферта, която Радост насочва към всяка една жена! До края на месец август всяко едно шишенце младост се продава с голяма отстъпка , която би съблазнила всеки. 

Натуралното масло Blodeu към този момент е част от козметичната рутина на редица известни българки, които са пример за жанр и хубост. Сред тях са Мария Силвестър, Венета Харизанова, Нанси Карабойчева и доста други.



Те повярваха в натуралното и българското, а ти?

Подробност и препоръки за продукта   Blodeu , вести и горещи оферти, както и магазина, където може да поръчате, ще намерите: 

На интернет страницата blodeu.com, във фейсбук, както и в инстаграм.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР